Contactformulier volwassenen (18 jaar en ouder + EFT-relatietherapie)

Je kunt contact opnemen met ons voor vragen over de volwassenzorg, GGZ en relatietherapie door middel van dit formulier.

Wil je een vraag stellen over hulp voor jouw kind (t/m 18 jaar)? Vul dan het contactformulier Jeugd in. 

Let op: Wachttijden (bijgewerkt op 12 juni 2024):
Op dit moment is er voor aanmeldingen voor particuliere behandeling geen wachttijd. Denk aan behandeling rondom burn-out, rouw en verlies, hoogsensitiviteit, zelfvertrouwen en werkgerelateerde hulpvragen. Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. Houd er rekening mee dat deze hulp niet valt onder de Zorgverzekeringswet en dus niet vergoed wordt. Wel wordt deze behandeling vaak vergoed door werkgevers.

Ook is er afhankelijk van de hulpvraag ruimte voor overige behandeling (basis GGZ Volwassenen). 

Relatietherapie: Er is voldoende ruimte voor nieuwe aanmeldingen voor EFT Relatietherapie, zowel overdag als in de avond. 

  Wie ben je?

  Wat is je mailadres?

  Geef met één woord het onderwerp aan.

  Wat is je hulpvraag of bericht? Hoe meer je alvast kunt vertellen over je hulpvraag, hoe beter we kunnen inschatten bij welke collega de vraag past.

  Wil je door ons gebeld worden? Noteer hier je telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken.

  We streven ernaar om binnen 5 werkdagen op je bericht te reageren. Tijdens schoolvakanties zijn we niet bereikbaar. Na de vakantie zullen we op uw bericht reageren.