Bij PraktijkPresent werken de volgende vijf hulpverleners. Lees meer over ons:

Ellen van Dorp

“Belangrijk is dat je als hulpvrager zelf inzicht hebt in je klachten: waar komen ze vandaan, waarom blijven ze bestaan? Als je snapt hoe het probleem in elkaar steekt, is dat al een eerste stap op weg naar herstel. Ik hecht er daarom aan hier in de beginfase samen uitgebreid bij stil te staan en ook samen een behandelroute uit te stippelen. Ik ga ervan uit dat je als hulpvrager zelf actief aan de slag gaat om je doelen te bereiken. Als therapeut sta ik naast je om je in dit proces te begeleiden. Soms hangen de klachten samen met nare dingen die je in het verleden hebt meegemaakt en die je niet verwerkt hebt. Ik ondersteun je wanneer je in gedachten teruggaat naar deze moeilijke momenten en help je om ze alsnog een plekje te geven. ”

Meer over Ellen

Elise Honkoop

“Het begrijpen van hoe verbindingen tussen mensen werken, heeft me van jongs af aan geïnteresseerd. Ik observeerde wat en de manier waarop mensen communiceren. Ik geloof dat iedereen gemaakt is voor relaties vol veiligheid, geborgenheid en verbondenheid. Dit geldt zowel bij relaties tussen ouders en kinderen als ook in de partnerrelatie.
Ik vind het mooi om in gesprekken die warme verbindingen (opnieuw) tot stand te zien komen. Als dat gebeurt, raakt het me altijd weer. Er ontstaat een sterke basis om moeilijke dingen in het leven aan te kunnen.”

Meer over Elise

Carlijn Bergwerff

“Ik vind het bijzonder om te zien hoe kinderen en jongeren allemaal uniek zijn en hun eigen mooie eigenschappen en uitdagingen hebben. Als kinderen al op jonge leeftijd te maken hebben met uitdagingen op hun pad, kan het een lastige puzzel zijn om te ontdekken hoe ze op een gelukkige manier verder kunnen ontwikkelen. Ik vind het een mooie uitdaging om als psycholoog samen met het kind of de jongere en de ouders te werken aan het oplossen van deze puzzel en te zien hoe gezinnen weer opbloeien.”

Meer over Carlijn

Mariëlle Oosterhoff

“Ik heb op meerdere manieren ervaring opgedaan met kinderen en jongeren met een beperking. Hierdoor kan ik goed afstemmen op wie ik voor me heb: kind, jongere of ouder. Ik ben overtuigd van het belang van goede samenwerking rondom en mét kind en ouders.
Met rust, humor en enthousiasme benadruk ik een positief perspectief. Ik heb interesse voor verschillende vormen van therapie, en zal op creatieve wijze de behandeling afstemmen op de cliënt.”

Meer over Mariëlle

Annemarie Moerkerken

“Ik heb hart voor kinderen en ben op een warme en enthousiaste manier betrokken op kinderen en hun ouders. Met 12 jaar leerkracht-ervaring  in het basisonderwijs ben ik in 2011 gestart als zelfstandig speltherapeut.”

Meer over Annemarie