Bij PraktijkPresent werken de volgende hulpverleners. Lees meer over ons:

Ellen van Dorp – Stolk

“Belangrijk is dat je als hulpvrager zelf inzicht hebt in je klachten: waar komen ze vandaan, waarom blijven ze bestaan? Als je snapt hoe het probleem in elkaar steekt, is dat al een eerste stap op weg naar herstel. Ik hecht er daarom aan hier in de beginfase samen uitgebreid bij stil te staan en ook samen een behandelroute uit te stippelen. Ik ga ervan uit dat je als hulpvrager zelf actief aan de slag gaat om je doelen te bereiken. Als therapeut sta ik naast je om je in dit proces te begeleiden. Soms hangen de klachten samen met nare dingen die je in het verleden hebt meegemaakt en die je niet verwerkt hebt. Ik ondersteun je wanneer je in gedachten teruggaat naar deze moeilijke momenten en help je om ze alsnog een plekje te geven. ”

Meer over Ellen

Elise Honkoop – de Visser

“Het begrijpen van hoe verbindingen tussen mensen werken, heeft me van jongs af aan geïnteresseerd. Ik observeerde wat en de manier waarop mensen communiceren. Ik geloof dat iedereen gemaakt is voor relaties vol veiligheid, geborgenheid en verbondenheid. Dit geldt zowel bij relaties tussen ouders en kinderen als ook in de partnerrelatie.
Ik vind het mooi om in gesprekken die warme verbindingen (opnieuw) tot stand te zien komen. Als dat gebeurt, raakt het me altijd weer. Er ontstaat een sterke basis om moeilijke dingen in het leven aan te kunnen.”

Meer over Elise

Carlijn Bergwerff

“Ik vind het bijzonder om te zien hoe kinderen en jongeren allemaal uniek zijn en hun eigen mooie eigenschappen en uitdagingen hebben. Als kinderen al op jonge leeftijd te maken hebben met uitdagingen op hun pad, kan het een lastige puzzel zijn om te ontdekken hoe ze op een gelukkige manier verder kunnen ontwikkelen. Ik vind het een mooie uitdaging om als psycholoog samen met het kind of de jongere en de ouders te werken aan het oplossen van deze puzzel en te zien hoe gezinnen weer opbloeien.”

Meer over Carlijn

Suzan Vinke – Roorda

“Door individuele en oplossingsgerichte gesprekken in verschillende vormen zoeken we samen naar kleine stapjes om een groter doel te bereiken. Je leert wat je hulpbronnen zijn en hoe je die kan inzetten.

Openheid, eerlijkheid en vertrouwen zijn hierin de basis om te kunnen groeien.”

Meer over Suzan

Annemarie Moerkerken – Ritmeester

“Ik heb hart voor kinderen en ben op een warme en enthousiaste manier betrokken op kinderen en hun ouders. Met 12 jaar leerkracht-ervaring  in het basisonderwijs ben ik in 2011 gestart als zelfstandig speltherapeut.”

Meer over Annemarie

Roos Vader – Janssen

“Tijdens de gesprekken breng ik samen met jou in kaart wat de hulpvraag is en welke stappen je kunt gaan ondernemen om tot de gewenste situatie te komen. Uiteraard mag je me hierbij alle vragen stellen die in je opkomen. Ik luister naar jouw verhaal, en vind het belangrijk om je inzichten te geven en tools aan te reiken zodat je thuis ook actief aan de slag kunt. Mijn manier van coachen kenmerkt zich als positief en oplossingsgericht. Het doel is dat jij met nieuwe inzichten, positieve energie en praktische handvatten naar huis gaat.”

Meer over Roos

Iklima Akbulut

Na ruim vijf jaar aan ervaring binnen de diverse terreinen van de jeugdhulpverlening, mag ik nu kinderen ondersteuning bieden in hun sociaal-emotionele ontwikkeling aan de hand van speltherapie. Speltherapie beschikt over de mogelijkheid om een stuk natuurlijke veerkracht bij kinderen aan te boren en verder te ontwikkelen. Doordat het hard werken kan zijn voor kinderen om zichzelf te ontwikkelen, vind ik het belangrijk dat kinderen plezier hebben als ze bij mij zijn en daar heeft mijn gevoel voor humor dan ook zeker een plekje in. Ouders omschrijven mij als een betrokken en betrouwbare therapeute die graag met hen mee denkt.

Meer over Iklima

Gert Verdouw

Gert is erop gefocust om de cliënt en/of het gezin eigen kracht te laten ontdekken en in te zetten als stuwende kracht naar duurzaam herstel. Hij is het meest in zijn element als het gaat om ‘meedenken achter de voordeur’ in het verlengde van de hulp van de collega’s binnen de praktijk.

Meer over Gert